BIH

Dom penzionera Trebinje dobio novog direktora

Uspješan nastavak rade ove ustanove

P. M.

30.6.2016

Dom penzionera u Trebinju dobio je novog direktora. Ova ustanova u kojoj je smješteno više od stotinu stanara, kako se čulo na primopredaji, u ovom trenutku, nema kreditnih zaduženja i nema neizmirenih obaveza, van roka.

Prema riječima Dare Cvijetić, koja je do sada uspješno vodila ovu ustanovu, svi akti su uredno predati.

”Finansijsko stanje koje je predatao, po ocjeni svih nas prisutnih na primopredaji, za ova vremena i u ovim vremenima, pa i u nekim boljim sasvim je primjereno. Dakle, do sada je Dom vođen ništa posebno, nego odgovorno i to su rezultati. Prilika je za novog direktora, u koju nemam sumnje, da će nastaviti i bolje i uspješnije jer je inspirisan dolaskom na nove poslove,” istakla je Cvijetić.

Dara Cvijetić od sada će u Elektroprivredi RS obavljati funkciju rukovodioca Službe za prokjurment u Direkciji PIU

Rajko Ćapin, novi direktor trebinjskog Doma penzionera, koji je na ovu funkciju došao sa mjesta Načelnika odjeljenja za boračko invalidsku zaštitu u gradskoj administraciji Trebinja, a aktuelni je i predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Trebinje,  kaže da je veoma sretan što je naišao na jedno zaista sređeno stanje u Domu penzionera, što mu govore svi dostavljeni akti.

”Ja se nadam i siguran sam da ću zajedno sa saradnicima, koje sam zatekao u JU Dom penzionera, nastaviti sa jednim uspješnim radom i nastaviti sa kontinuitetom pružanja efikasnih usluga našim korisnicima”, naglasio je Ćapin i dodao da je, zahvaljujući sada već bivšoj direktorici Dari Cvijetić, Dom penzionera jedna zaista respektabilna ustanova.