CRNA HRONIKA

PALE Kćerka udarcem sjekirom usmrtila majku

U mjestu Minđure

Aj. B. /Srna

29.6.2016

14:56 Tijelo žene čiji su inicijali K.H, koju je jutros u mjestu Minđure, opština Pale, ubila kćerka, prevezeno je u prosekturu u Miljevićima radi obdukcije.

Na licu mjesta spoljni pregled tijela izvršio je vještak sudsko-medicinske struke, koji je konstatovao više povreda glave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Sa lica mjesta su izuzeti pronađeni tragovi koji će biti predmet vještačenja.

Kćerka, čiji su inicijali K.F, je uhapšena i, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo, biće predata Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Stanicu javne bezbjednosti Pale jutros je K.F. telefonom obavijestila policiju da je u porodičnoj kući udarcem sjekirom usmrtila majku.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem. 

13:11 Jedna osoba smrtno je stradala jutros na Palama u mjestu Minđure. Kako je za "Avazov" portal potvrdila zamjenica portparola CJB Istočno Sarajevo Marina Šarac, ubistvo je otkriveno nakon što se K.F. sama prijavila policiji.

- Policiju je jutros telefonom obavijestila K.F. da je u mjestu Minđure, opština Pale, udarcem sjekirom usmrtila majku K.H. Po prijemu informacije, policija je izašla na lice mjesta, a obaviješten je i dežurni tužilac, kazala je Šarac.

Policija je informaciju dobila u 7:30 sati, a više detalja zbog trajanja istrage nisu mogli otkrivati.