LIFESTYLE

OSTVARUJU SE PROROČANSTVA Baba Vanga predvidjela krah Evrope i kada će ona nestati!

Desit će se niz katastrofa

(Mi. K.)

27.6.2016

Bugarska proročica, baba Vanga koja je umrla pre dvije decenije, predvidjela je da "Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati poslije 2016".

Mnogi upravo u “Bregzitu“ vide ostvarenje njenog, ali i mnogih drugih proročanstava o bliskom početku kraja svijeta.

- U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a prije toga desit će se niz katastrofa -predvidjela je slijepa proročica Vanga, čije su se vizije ostvarivale u 85 posto slučajeva.

Sada, poslije referenduma na kojem su Britanci izglasali izlazak iz Evropske unije, svjetski mediji bruje o "balkanskom Nostradamusu", kako je nazivaju, i njenim predviđanjima.

- Vanga je predvidjela da ovakva Evropa više neće postojati 2016. godine, a šta je "Bregzit" nego kraj Starog kontinenta kakvog ga mi znamo? Ta žena je predvidjela teroristički napad na kule bliznakinje u Americi 11. septembra, ali i stvaranje Islamske države. Prorekla je da će populacija Evrope biti skoro nula, zbog invazije muslimana, koji će pokušati da je osvoje. Kriza je svugdje u Evropi, a sada još odlazi Britanija. Njene riječi moramo uzeti ozbiljno – upozorava britanski Exspres, ali i većina evropskih medija.

baba-vanga

Svjetski mediji bruje o "balkanskom Nostradamusu"

Međutim, Vanga nije jedina koja je imala "crna" proročanstva za Evropu – armagedon koji čeka Stari kontinent pominje se čak i u Bibliji!

- Tamo piše da dolaze kraljevi Sjevera i Juga čiji sukob može biti koban za Evropu. Izlazak Britanije iz EU upravo može biti taj sukob - navode engleski sajtovi koji se bave religijom.

Koliko je sve otišlo daleko pokazuju i spekulacije koje su se pojavile juče, a po kojim je čak i britanska kraljica zabrinuta da se kraj svijeta bliži!

Ako je vjerovati izvorima koji su se povjerili ekipi engleskog Javnog servisa BBC, a koji su se našli u blizini britanske kraljice – Elizabeta II namjerava da abdicira ukoliko Britanija napusti EU!