REGION

KRSMANOVIĆ: I sada okrenem kćerkin broj, ali sa druge strane nema nikoga

Bol zbog smrti zvjerski ubijene pjevačice ne jenjava

Autor:(Am. K.)

26.6.2016

- I sada okrenem Jelenin broj. Zovem po navici... Mahinalno pritisnem njen broj, ali mi se sa druge strane niko ne javi... I tako više puta od kada je ubijena... Kad hoću da vodim malu Janu u vrtić, kad mi nešto treba... Neću da ga brišem iz imenika“, kazala je Zorica Krsmanović (53), majka pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, koja je zvjerski ubijena 2. aprila.

Cvijeće na grobu

Zorica, kako piše Alo.rs, kaže da je Jelenin telefon uzela policija nakon što ga je pronašla pored njenog tijela.

- Znam i da je njen broj u MUP-u i da je isključen, ali navika je ostala. Često smo se čule, svako malo... U imeniku pored Jeleninog je i broj njenog muža Zorana, kojeg zovem kada se dogovaramo o Jani. Jedno iza drugog su mi upisani i tako je i sada ostalo - ispričala je Zorica novinarima.

Zorica kaže da na grob njene kćerke na groblju Zbeg u Borči ide i Jelenin muž Zoran, a da ponekad odu zajedno.

marjanovic-jelena

Marjanović: Ubijena 2. aprila ove godine

- Ide on... Nosi cvijeće na Jelenin grob. Plače za njom. Ja čujem razne priče o Zoranu. Ne branim ga, ali ne mogu da kažem ružnu riječ o njemu i da nešto izmišljam. Prema meni je korektan, kao i prema maloj Jani. Mala Jana traži da ide kod njega i da spava u njihovoj kući, pa ja zbog nje odem kod njih ili je on dovede kod mene. Samo kaže da hoće kod tate i trči za njim. Čujem se i vidim i sa Zoranovim roditeljima. Evo, Zoran se sad dogovorio sa kamenorescem u vezi sa spomenikom. Uklesat će stihove pjesme za Jelenu, ne znam još koje - rekla je jučer Zorica.

Nije se žalila

Jelenina majka kaže da je prekjučer išla i na mjesto gdje su u kanalu našli tijelo njene kćerke, ali ističe da spomen-ploča nije zarasla u korov, nego da je okolno područje puno šiblja.

- Ne stignem da odem tamo jer moram da idem i na grob. Ne mogu više da izdržim sve ovo. Dođe mi da odem u policiju i da ih pitam kada će već jednom da nađu ubicu moje kćerke. Samo da ga nađu i da saznam zašto mi je ubiše. Šta je to ona bogu skrivila? - očajna je majka ubijene pjevačice.

zorica-34

Majka i suprug ubijene pjevačice na mjestu gdje je Jelena ubijena

Zorica naglašava da ne želi da upire prstom ni u u koga dok istraga ne pokaže zbog čega je njena Jelena ubijena.

- Nikad mi se ni na koga nije žalila, ni na kakve sukobe i svađe. Možda se povjeravala svojim prijateljicama jer sam ja zbog karcinoma i zračenja ležala tri mjeseca na onkologiji i ne znam šta se dešavalo tada – kazala je Zorica.