GLOBUS

VELIKO NASLJEĐE Preminula sa 12 godina, ali za sobom ostavila dirljivo pismo!

Svakako pročitajte

(A. Vr.)

24.6.2016

 

Tim i Mary Ellen Smith ostali su shrvani kada im je kći preminula u 12. godini života. No, za sobom je ostavila pismo koje je razveselilo mnoge.

Roditelji su pronašli pismo koje je njihova kćerka napisala budućoj sebi. Dvanaestogodišnjakinja je napisala pismo sebi koje je trebala otvoriti s 22 godine, a u nastavku možete pročitati što si je sve htjela poručiti.

Taylor je preminula zbog komplikacija s upalom pluća, a roditelji je opisuju kao veselu, vrckavu i kreativnu. Za sobom je ostavila i jednogodišnjeg brata Allana.

“Draga Taylor,

Kako život? Život je prilično jednostavan za sada (10 godina u prošlosti). Čestitam na završenoj srednjoj školi! Znam da je tebi to zakašnjela čestitka, ali meni je uranjena. Jesmo li upisale fakultet? Ako nismo, potpuno razumijem, imamo dobar razlog.

Ne zaboravi da je Allanu danas 11. rođendan! Čovječe, već 11.? U moje vrijeme je imao samo godinu dana! Na žalost, propustila sam njegov prvi rođendan jer sam bila u drugom gradu.

pismo-01

Jesi li ti proputovala? Jesi li letjela avionom? Emitira li se još uvijek Doctor Who na televiziji? Ako ne, na kojoj regeneraciji su na kraju završili? Definitivno moraš pogledati koju epizodu, ali tek nakon što pročitaš pismo, moraš pročitati sve svoje mudrosti!

Imaš li svoj stan? Ako si na faksu, što studiraš? Za sada želim biti advokat,

Mislim da ću prodati svoj iPad i kupiti iPad mini. Ne zaboravi reći svojoj djeci da si starija od tableta! U prilogu je i crtež iPada da im možeš pokazati.

pismo-02

Mislim da je to sve. I zapamti, prošlo je 10 godina otkako sam napisala ovo. Stvari su se dogodile, dobre i loše. To je život, samo moraš biti ustrajna.

Srdačno, Taylor Smith