VIJESTI

Marković-Vidaković i Sokolović predstavili “Avaz Tower Running 2016“

U emisiji „Konačno petak“ na BHT-u

A. F.

27.5.2016

U jednoj od najgledanijih emisija na BHT-u „Konačno petak“, koju već godina uspješno vode Maja Čengić i Dejan Kukrić, Almir Sokolović, predsjednik Organizacionog odbora i urednik Sportske redakcije „Dnevnog avaza“, i Jovana Marković-Vidaković, direktorica marketinga „Avaza“, večeras su predstavili sutrašnji vertikalni maraton „Avaz Tower Running 2016“, jedinstveni sportski spektakl u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Marković-Vidaković je, u ugodnom desetominutnom časkanju s Majom i Dejanom, podsjetila na sve velike projekte koje grupacija „Avaz“ ima u 25. godini postojanja, naglasivši kako su brojni sponzori i prijatelji prepoznali značaj ovako jedne velike manifestacije u Sarajevu.

Sokolović je podvukao da, zahvaljujući „Avaz Twist Toweru“, kao najvećoj zgradi u regionu, i Sarajevo se može ponositi da je stalo rame uz rame sa svjetskim metropolama, poput New Yorka, Dubaija, Melbourna... koje svake godine, poput grupacije „Avaz“, održava ovakve ekstremne maratone u svojim gradovima.

Podsjećamo, vertikalni maraton „Avaz Tower Running 2016“ na rasporedu je sutra uz direktan TV prijenos na BHT-u (12.15 sati).

Svi oni koji se nisu stigli prijaviti, a namjeravaju učestvovati, to mogu učiniti i sutra do 11 sati. Dovoljno je doći u „Avaz Twist Tower“ i prijaviti se na licu mjesta. Potrebno je donijeti opremu za trčanje, a prijave su besplatne.