VIJESTI

MJESEC BEBA U KONZUMU Super zabava za tuzlanske mališane

Pripremljene brojne aktinosti posvećene najmlađima i roditeljima

Redakcija

26.5.2016

Konzum BiH je tokom mjeseca maja organizirao brojne aktivnosti posvećene bebama i njihovim roditeljima, sa željom da im pomogao u stvaranju savršenog svijeta za njihove mališane.

Nakon Mostara, Sarajeva i Banje Luke, druženje se ove sedmice nastavlja u Tuzli u Super Konzum prodavnici, II Korpusa Armije BiH bb. 

U petak, od 16.00 do 20.00 sati, Konzum je pripremio zabavne kutke i igraonice za najmlađe, a u subotu, od 10.00 do 14.00 sati, očekuju vas edukativne radionice doktora i stručnjaka o pravilnom odgoju djece, te mini modne revija Intersport, a modeli će biti djeca uposlenika tuzlanskog Konzuma.

O pravilnoj ishrani djece do tri godine govorit će dr. Mensur Hadžibeganović, pedijatar, a prisutni će biti u prilici poslušati stručne savjete o pravilnom dojenju djece.

- Družit ćemo se i s članovima plesnog studija Ciciban grupa. Njihova poruka svima je da "plesati je lijepo i može biti veoma zabavno, ali ono što mnogi ne znaju jeste da postoje i njegove nuspojave: Veoma je zdravo". Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u tuzlanskom Konzumu, te zajedno uživamo u edukaciji, veselju i zabavi - poručuju iz Konzuma.