NOGOMET

HOLANĐANI PIŠU Ibrahimović sve dogovorio s engleskim velikanom?!

Senzacionalna vijest odjeknula svijetom

(A. Vr.)

26.5.2016

Prema pisanju holandskog dnevnog lista De Telegraaf, jedan od najboljih igrača svijeta Zlatan Ibrahimović (34) sve je dogovorio s Manchester Unitedom u koji će prijeći nadolazećeg ljeta. Iznos transfera se ne spominje.

Ibra je prošlu subotu odigrao svoju posljednju utakmicu za PSG. Švedski napadač zabio je dva pogotka na putu PSG-a do pobjede nad velikim rivalom Marseilleom 4:2 i osvajanja francuskog Kupa.

Mediji su već prije pisali o Unitedovoj zainteresiranosti za Ibrahimovića, a sad je prema De Telegraafu, koji ima vezu sa Zlatanovim agentom Minom Raiolom, sve dogovoreno. Pretpostavlja se kako je De Telegraf došao do svjetske ekskluzive upravo preko Raiole koji je Holanđanin..

Tako će se švedski majstor, koji je ove sezone za PSG zabio nevjerojatnih 50 golova u 51 odigranom susretu (i čak 19 asistencija za pogodak), u klubu pridružiti portugalskom treneru Joseu Mourinhu, koji je navodno također sve dogovorio s Crvenim vragovima i službena objava “Posebnog” za trenera očekuje se ove sedmice. 

Zanimljivo, ali United će s Ibrahimovićem potpisati kraći ugovor, a kasnije ima namjeru da Ibrahimović, nakon karijere igrača, bude i pomoćnik Mourinhu na klupi ovog slavnog engleskog kluba.

Inače, Mourinho i Ibra gaje dobre odnose još iz zajedničkih dana u Interu, a nije tajna da bi Šveđanin htio prijeći na Old Trafford i zbog Portugalca.