LIFESTYLE

OSRAMOTILA GA Manijak poslao manekenki fotografiju penisa, a ona odgovorila: Premali je

Sedmično prima tri neprimjerene poruke

(Al. Ti.)

25.5.2016

Manekenka i blogerica Stina Sanders proslavila se po tome što otvoreno kaže svoje mišljenje o sebi, ne plašeći se što će joj na to reći ostali. Ovog puta dojadili su joj seksualni manijaci koji joj uporno šalju slike svojih spolovila u inbox.

Manekenka, koja je postala slavna nakon što je na Instagramu počela objavljivati realne fotografije i izgubila hiljade pratitelja, otkrila je da prima oko tri potpuno neprimjerene poruke sedmično, a kako bi zorno dokazala što misli pod "neprimjerene" objavila je jednu takvu poruku na Instagramu.

Na njoj se nalazi penis za kojeg je nepoznati muškarac mislio da će oduševiti 24-godišnju manekenku, piše Unilad.

"Premali je, žao mi je. Pozdrav", odgovorila je Stina muškarcu.

"Čovječe, to nije ok! Govorim o pravom uznemiravanju, ne samo o jadnoj vještini brijanja. Molim vas da mi prestanete slati ovakve fotografije", napisala je, a potom se na svom blogu raspisala o ovom i sličnim slučajevima.

"Zbilja mi je žao, ali ne želim gledati tvoj penis! Ako misliš da je to originalan način za početak razgovora, varaš se. Primam fotografije penisa u erekciji barem triput sedmično. Da, pročitao si to dobro. Barem triput sedmično primam neželjene fotke penisa... Ne biste izvadili penis u javnosti (ako biste, potražite pomoć) pa zašto onda šaljete fotografije? Pokazivanje intimnih dijelova je zlostavljanje i vjerujem da isto vrijedi za fotografije. Vaš nabrekli krastavac neće me baciti na koljena i neću moliti da mi napravite sina. Naprotiv, okrenut ću se na peti i pobjeći u suprotnom smjeru", napisala je.