BIZNIS

NajMajstor.ba: Prvi specijalizovani portal za građevinske usluge i opremanje doma

Građevinske i prateće djelatnosti na jednom mjestu

Redakcija

16.5.2016

NajMajstor.ba je prvi specijalizovani interaktivni bh. portal koji na jednom mjestu objedinjuje informacije o kompanijama, proizvodima i uslugama u sektoru građevinarstva i pratećih djelatnosti.

Cilj ovog jedinstvenog Portala je svim svojim posjetiteljima omogućiti brz i jednostavan pristup širokoj paleti informacija vezanih za građevinske proizvode, usluge i tehnike, te usluge uređenja i opremanja doma, kao i ostalih pripadajućih informacija dostupnih putem NajMajstor.ba.

Nastao kao proizvod ideje da se sve građevinske i prateće djelatnosti povežu na jednom mjestu, NajMajstor.ba je konceptualno namijenjen posjetiteljima koji grade ili uređuju svoj dom, unose promjene u njega koristeći najsuvremenija tehnološka dostignuća kao prečicu za ugodniji život.

U želji da posjetiteljima približi najaktuelnije svjetske trendove NajMajstor.ba napravio je iskorak dizajnom 3D virtualne kuće.  Ovaj jedinstveni alat nudi brz i direktan uvid u građevinske firme, njihove proizvode, informacije o certificiranim subjektima preporučenim od strane proizvođača za usluge ugradnje, i ostale usluge majstora prema konkretnoj vrsti i karakteru traženih radova.

Osim što kroz interaktivne sadržaje predstavlja najrazličitija rješenja, inspiriše, spaja i savjetuje, portal je za posjetitelje koji trebaju majstora ili neki proizvod, a ne znaju tačno kome bi se obratili, sve to olakšao specijaliziranim rubrikama Majstori i Prodavnice.

Svi oni koji eventualno imaju dilemu oko nejasnog građevinskog termina mogu konsultovati naš servis pretragom kroz rubriku Pojmovnik koji nudi  pojednostavljeno objašnjenje i definicije često korištenih termina u građevini. U skladu sa svojom primarnom ulogom uslužnog servisa posjetiteljima, NajMajstor.ba na jednom mjestu nudi i objedinjenu relevantnu zakonsku regulativu iz oblasti građevinarstva.

Svi sadržaji portala NajMajstor.ba posjetiteljima su dostupni i putem društvene mreže Facebook.