NAUKA

MISTERIJ KOCKE PORED SUNCA Da li NASA želi prikriti važno otkriće?

Snimci Evropske svemirske agencije uočili crnu kocku

Autor:(A. Vr.)

5.5.2016

 

Ljubitelji teorija zavjere vezanih za vanzemaljski život uvjereni su da NASA prikriva dokaz izvanzemaljskog života koji nam je veoma blizu.

Istražitelji NLO-a vjeruju da su na snimci Evropske svemirske agencije uočili crnu kocku koja orbitira oko Sunca, obavljeno je na portalu UFO Sightings Daily.

'Dokaz' su objavili na internetu. 'Sve više ljudi na Zemlji vidi misteriozne fenomene na nebu, kao i neidentificirane leteće objekte', rečeno je u videu objavljenom na YouTubeu.

'Vlade svih država svojim građanima taje informacije te rade pritisak na svjedoke i medije', kaže se u videu.

Ufolog Scott C. Waring, vjeruje da je već vidio lebdeću crnu kocku. 'Ova je kocka već viđena prije. Ponekad je vidljiva u tri dimenzije, ponekad u samo dvije. Moguće je da NASA njome prikriva NLO-e', objašnjava Waring s obzirom na to da se radi o snimci jednog od NASA-inih satelita.

Uz ove nedavne teorije može se čuti i da NASA namjerim gašenjem streaminga sa Međunarodne svemirske postaje ISS, prikriva dolaske izvanzemaljaca na Zemlju.

Kao dokaz ove tvrdnje teoretičari zavjere objavili su jedan video na kojem se kratko može vidjeti, kako tvrde, objekt koji mijenja oblik iznad Zemljine atmosfere.