LIFESTYLE

UZBUDLJIVO PROLJEĆE Deset načina da razbuktate strasti u vezi

Ideje koje će vam zagolicati maštu

Autor:(Mi. K.)

3.5.2016

U slučaju da ste zapali u monotoniju sa partnerkom i niste sigurni kako da se izvučete iz "sivila" slijedite neke od ovih prijedloga i vaša djevojka će biti na sedmom nebu, piše Men's Health Srbija.

Evo šta su neki od "najbezobraznijih" korisnika društvene mreže i sajta Reddit rekli. Vjerujemo da će i vama ovih 10 ideja zagolicati maštu i pojačati želju.

Masaža

- Moja djevojka načisto poludi kada joj naredim da legne i namažem je uljem ili lubrikantom. Dok je masiram ne dam joj da se pomjera niti da me dodiruje. Rukama joj prelazim po svim dijelovima tijela, a posebnu pažnju obraćam na grudi, dio oko bradavica i pubični dio na kojem se najduže zadržim. Toliko je izludim masažom trudeći da je ne penetriram prstima, da me ona poslije toga žestoko zaskoči - piše madkeepz.

Vezivanje

Za ovo morate oboje da budete spremni. Vezivanje će vam definitivno otkriti štošta o vašoj partnerki - piše diegojones4.

Igračke

Obožavam kada me dečko veže i onda me uzbuđuje seksi igračkama - piše Saltyaf999.

Lizanje ušiju

- Ako spadate u one ljude koji se naježe kada vam partner lizne uvo, zamislite da vam to radi za vrijeme seksa - piše tinoasprilla.

Masturbiranje

Dok masturbiram uz porniće mnogo više pažnje obraćam na svoje tijelo i to šta mi prija. Audio-vizuelni stimulansi mi definitivno pojačavaju orgazam - piše Mr_frumpish.

Stimulisanje prostate

- Ko nije probao ovo ne zna šta je propustio. Nema intenzivnijeg osjećaja nego kada dozvolite da vam djevojka stavi prst u anus i laganim kružnim pokretima stimuliše prostatu. Ako to radi za vrijeme oralnog seksa onda ćete biti u raju - piše OW_NOT_LIKE_THAT.

Simultani orgazam

- Svojevremeno sam otkrio da ukoliko imam nezaštićen seks, najbolje je da se poslužim metodom prekinutog snošaja i da nastavim da se samozadovoljavam, ali vrlo blizu nje, odnosno tako da trljam njen krlitoris sve vrijeme. Svaki put smo dostigli vrhunac u isto vrijeme - piše GWstorytime.

Seks u prirodi

- Ima li išta ljepše od seksa u šumi. Sve što treba da uradite jeste da je naslonite uz drvo i pustite da hemija odradi svoje - piše Cosmicatty.

Seksi fantazije koje su im u mislima dok uživaju u solo akciji