REGION

PREVRAT U PRIČI Sin Sinana Sakića nije ranio djevojku, to je uradio njegov komšija

Uhapšen Alen Suljić rodom iz BiH

(Aj. B.)

1.5.2016

14:45 Iako se prvo pojavila netačna informacija da je S. D. upucao sin folk pjevača Sinana Sakića Rašid Sakić, kako Kurir saznaje, do zabune je došlo, jer je osumnjičeni Alen S. komšija Sakićevih. Tim povodom oglasio se i drugi Sinanov sin Alen.

"To su čiste gluposti. Nema veze sa istinom. Svašta nešto radimo, ali do ranjavanja djevojčica još nismo stigli. To je smiješna priča. On ima imenjaka tamo pa su se 'istripovali'", jasan je bio on.

On je potvrdio da je njegov brat Rašid još uvijek u zatvoru.

"Rašid je još uvijek u zatvoru, tako da je to nemoguće", završio je Alen.

Za ranjavanje je uhapšen Alen Suljić rodom iz BiH, a koji živi u Austriji. On je doktorima tvrdio da je S.D. pokušala izvršiti samoubistvo, ali kako je poslije odbijao saradnju, određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Zločin se dogodio 30. aprila oko 5.40 sati u Cerskoj ulici, u Loznici, a slučaj je predat nadležnom tužilaštvu.

11:52 Sinoć se dogodila pucnjava u Loznici u Srbiji u kojoj je jedna djevojka teško ranjena i hitno prebačena za Beograd.

Identitet djevojke nije poznat. Incident se dogodio u ulici Vojvode Putnika kod supermarketa Maxi.

Rano jutros na lice mesta izašao je forenzičarski tim koji je vršio uviđaj. Jedna osoba, koja je osumnjičena za pucnjavu, jutros je uhapšena u Loznici, a kako Kurir saznaje, riječ je o sinu pjevača Sinana Sakića.