REGION

PORODIČNA TRAGEDIJA Oca ubila struja, kćerka pronađena mrtva

Horor u Novom Kneževcu

Autor:(Am. K.)

29.4.2016

Jožef Popić (67) pronađen je mrtav u kupatilu, a tijelo njegove kćerke Andree Popić (35) policija je otkrila u dnevnoj sobi u porodičnoj kući u Vašarskoj ulici u Novom Kneževcu u Srbiji, piše Kurir.

Jožefa je još prije dvije sedmice ubila struja, dok se još uvek čeka toksikološki nalaz njegove kćerke.

Na tijelu Andree nema vidljivih povreda, ali policija ne isključuje mogućnost da je djevojka počinila samoubistvo jer je pronađeno njeno oproštajno pismo.

Strašan prizor

- Komšije su prijavile da Jožefa posljednjih dana nisu viđali na ulici. Sretali bi ga na putu do prodavnice, gdje je kupovao namirnice za sebe i svoju bolesnu kćerku. Kad je policija ušla u kuću, zatekla je strašan prizor.

Kako navode, Andrea je ležala na podu u dnevnoj sobi, dok je njen otac bio na podu kupatila.

- Ležao je pored zaključanih vrata, obučen. Nalaz obdukcije potvrdio je da je preminuo od strujnog udara. Smrt je nastupila znatno ranije, što se moglo zaključiti po stanju tijela.

Najverovatnije je Jožef nastradao dvije sedmice prije nego što je pronađen. Andrea, koja je bila bolesna, za to vrijeme je bila sama u kući, a u međuvremenu je u dvorištu uginuo i njihov pas, koji je bio vezan na lancu.

Istraga je isključila mogućnost prisustva treće osobe i ubistva.

Sahranjeni zajedno

Komšije nastradalih zatečene su i u šoku.

- Strašno, da strašnije ne može biti. Ovako jeziva porodična tragedija ne pamti se u Novom Kneževcu - kratko su rekle komšije.

Oboje su u srijedu sahranjeni na Katoličkom groblju u Novom Kneževcu.