CRNA HRONIKA

PRIJEDOR Upucao bivšu suprugu i sebe, a potom oboje izgorjeli u automobilu!

Tragedija u Donjim Garevcima

Autor:M. Z.

19.3.2016

16:00 Prema posljednjim nepotvrđenim informacijama, sumnja se da je S.T. ubio ženu, potom zapalio automobil, pa upucao sebe, nakon čega su oboje izgorjeli.

Mještanin Donjih Garevaca je ispričao da je S.T. je nekada radio kao deminer, a supruga ga je napustila.

Ona je radila kao frizerka i živjela je sa troje maloljetne djece kod roditelja u naselju Tukovi.

15:05 Prema najnovijim saznanjima, pored muškarca S.T. (40) iz Prijedora, u automobilu se navodno nalazila i njegova bivša supruga D.T. (33).

Automobil u kojem se desila tragedija izgorio je u potpunosti. Vidljiva je samo bijela školjka, koja je pronađena u šumici u neposrednoj blizini jednog lokalnog puta.

Također saznajemo da je iza bivšeg bračnog para ( brakorazvodna parnica bila u toku ) ostalo troje maloljetne djece, dva sina i jedna kćerka.

Drugi detalji ovog stravičnog događaja, za sada, nisu poznati.

13:32 Dva ugljenisana tijela pronađena su jutros u 10:30 sati u automobilu u Donjim Garevcima u Prijedoru, potvrdila je za "Avaz" Marija Matić, portparol Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

Pretpostavlja se, prema prvim informacijama, pošto je uviđaj još u toku, da je riječ o S.T. (40) i ženskoj osobi čiji identitet još nije poznat.

Više detalja bit će poznato uskoro, kao i informacija o tome na koji način je došlo do smrti pronađenih osoba u automobilu.