LIFESTYLE

NAJVEĆA TAJNA PAROVA Evo koliko je para dobila Danijela za seks sa Zmajem!

Otkrila cifru koju je dobila

Autor:(A. Vr.)

9.3.2016

Bivša učesnica “Parova“, starleta Danijela Poplićanović, otkrila je cifru koju je dobila za seks sa Zmajem od Šipova, zbog čega je i ušla u rijaliti, a poslije uspješno obaveljnog zadatka isti i napustila.

Danijela je uspješno obavila zadatak i seksom koji je imala sa Zmajem, ujedno vratila Grahovca u sam vrh rijalitija, što je i bio cilj produkcije televizije “Hepi”, koja je jedva našla ženu koja bi legla u krevet sa Zmajem. Sve je bilo dogovoreno, a Danijela je nakon toga napustila “Parove”, navodi “Kurir Stars”.

-  Danijela je tražila da Zmaj koristi zaštitu, da seks traje kratko i da dobije poseban honorar za to.Na kraju je pao dogovor da za akciju ispod čaršava sa Ilijom dobije bonus od 1.500 eura – ispričao je izvor, što je potvrdila i Danijela.

danijela-poplicanovic4

- Tačno je da sam dobila novac za seks sa Zmajem! Nije se baš proslavio, ali nema veze, sad mi baš nedostaje. Ponovo bih ušla u “Parove” i spavala s njim, ali i s bilo kojim drugim muškarcem, ako dobro plate. Ja sam se pokazala u pravom svjetlu i ponosna sam zbog toga. Želim da me ljudi prepoznaju na ulici i da se fotografišu sa mnom - rekla je Danijela.