LIFESTYLE

SERGEJ TRIFUNOVIĆ POSLIJE NAPADA: Čovjek je skočio na mene i izgrizao me!

Cijeli događaj obavijen velom tajni

J.K.

27.2.2016

15:45 Glumca Sergeja Trifunovića napao je noćas na Vračaru muškarac koji ga je izgrizao po rukama.

Napadač, koji je priveden i saslušan u policiji i protiv kojeg će biti podignuta krivična prijava, napao je Trifunovića i ujeo ga za prste, poslije čega je glumac sam otišao do Urgentnog centra kako bi mu rane bile previjene i dezinfikovane.

"Nisam pronađen na ulici. Sam sam otišao u Urgentni centar da mi dezinfikuju rane. Čovjek je skočio na mene, rvali smo se i on je pokušao da me ugrize i u tom rvanju me je ugrizao za dva prsta. Poslije sam otišao sam u Urgentni centar da mi dezinfikuju rane jer su ljudski ujedi najopasniji. Nisam ležao u bolnici. Čovjek je priveden i ja sam dao izjavu", rekao je Sergej Trifunović za Kurir.

13:40 Policija je identifikovala muškarca za koga se sumnja da je noćas u fizičkom obračunu izujedao glumca Sergeja Trifunovića. Njegovo ime policija još nije saopštila, jer se radi na utvrđivanju okolnosti događaja.

Trifunović je poslije napada bio prevezen na Infektivnu kliniku, odakle je pušten poslije pregleda i ukazane pomoći. Glumac je pronađen kod restorana brze hrane, sa povredama od ujeda na šakama i vidljivom povredom glave.

Kako Kurir nezvanično saznaje, napad se desio jutros u 4.30 na uglu Molerove i Njegoševe ulice. 

10.28 Glumac Sergej Trifunović noćas je povrijeđen pod nepoznatim okolnostima na Vračaru.

On je oko 4 sata ujutru zatečen na ulici sa brojnim ujedima u predjelu ruku i vidljivom povredom glave, a zatim je prebačen u bolnicu.

Nisu poznate okolnosti pod kojima je Trifunović povrijeđen.

List Kurir je stupio u vezu sa predstavnikom za štampu poznatog glumca Sergeja Trifunovića i fondacije "Produži život" Katarinom Danojlić koja je na pitanje da li se napad desio i kako samo odgovorila: Nemam komentar.