LIFESTYLE

BIZARNO Indijac bio ubjeđen da je nakon seksa s muškarcem ostao trudan!

Počeo dobivati na težini, stalno je umoran i pati od mučnina

Autor:(A. Vr.)

12.2.2016

 

Jedan 52-godišnjak je prebačen u psihijatrijsku ustanovu nakon što se njegova porodica više nije mogla nositi s njegovim tvrdnjama.

Šest mjeseci se neprestano žalio da osjeća čudno micanje u trbuhu što ga je dovelo do zaključka da je trudan. Uprkos svim uvjeravanjima, odbijao je prihvatiti da muškarci ne mogu zatrudnjeti.

Muškarac se počeo i ponašati kao trudnica: ostajao bi u krevetu da se odmori i nekoliko mjeseci izbjegavao naporan rad, odbijao je neku hranu te čak tvrdio da pati od mučnina.

Po dolasku u kliniku u Kozhikodi, priznao je da je prakticirao seks s drugim muškarcem i da je dijete začeto tokom tog odnosa. Iznenađeni doktori obavili su nekoliko testova koji, međutim, nisu otkrili ništa neobično.

- Nikad se još nismo susreli s nečim ovakvim.U mladosti se češće upuštao u homoseksualne odnose što je vjerovatno doprinijelo njegovim uvjerenjima. No njegova homoseksualnost nije bitnije utjecala na njegov brak - rekli su doktori, te dodali:

- Obično vidimo sindrom "muških trudnica"(kuvada) kod nekih budućih očeva koji pokazuju određene simptome trudnoće poput mučnine, dobivanja na težini ili problema sa spavanjem kad njihove partnerice zatrudne - rekli su doktori.

Doktori kod muškarca nisu našli nikakve dokaze halucinacija, depresije, poremećaja osobnosti, niti ičega sličnog.

Nakon pregleda, muškarcu je propisan psihoaktivni lijek te je ostao pod doktorim nadzorom.