REGION

UZ ČEK KAO DOKAZ Prostitutke u Kragujevcu penzionerima nude popust

Ordiniraju uglavnom u blizini Sportske hale "Jezero"

Autor:(Am.K.)

12.2.2016

Ne nude samo hipermarketi i banke posebne pogodnosti i popuste za penzionere, već oni sniženje mogu ostvariti i ukoliko se odluče za neku od seksualnih usluga koje nude prostitutke iz Kragujevca.

Naime, prodavačice ljubavi koje ordiniraju u tom gradu mlađim mušterijama seksualne usluge naplaćuju po višoj tarifi, a starijima, naročito penzionerima, po nižoj, dok se specijalne želje klijenata vrednuju po posebnom cjenovniku.

Da li poput kasirki u marketima traže penzionerima ček kao dokaz, ne znamo, ali je poznato da svoje usluge naplaćuju od 500 (oko 10 KM) do 2.500 dinara (oko 50 KM), što je tarifa za komplet uslugu. Kako same svjedoče, one tako dnevno mogu zaraditi i do 15.000 dinara.

Na teritoriji Kragujevca svakoga dana se uličnom prostitucijom bavi oko dvadeset žena, a kako pokazuje evidencija policije, među njima ima i zaraženih hepatitisom i sidom. One ordiniraju uglavnom u blizini Sportske hale "Jezero".

Makroi su najčešće članovi porodica tih djevojaka i žena, i oni budno paze da stvari s mušterijom ne bi krenule naopako. Kada je riječ o izboru lokacije, mašti i iznenađenjima nema kraja.