CRNA HRONIKA

Prijavljeno nasilje u porodici u Trebinju

Izvještaj Centra javne bezbjednosti

P.M.

12.2.2016

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 11.02.2016. godine, evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti su pretresom jednog vozila pronašli dvije novčanice u različitim apoenima za koje postoji osnovi sumnje da su krivotvorene. U toku je dokumentovanje djela "krivotvorenje novca" .

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili više izvještaj o počinjenim raznim krivičnim djelima Protiv lica inicijala B.N. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo "nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici",  lica inicijala R.Č.zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo "oštećenje tuđe stvari",  lica  D.P. i M.Ć. zbog postojanja osnova sumnje da su  počinili krivično djelo "laka tjelesna povreda", lica  inicijala M.M. i Đ.P. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo "nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolozivnih materija".

 

.