VIJESTI

Uspješna akcija "Uz najbolju ponudu, najbolje uštede"

BH Telecom - Direkcija Travnik

S. P.

11.2.2016

U Travniku su prezentirani impresivni rezultati promotivno-prodajne akcije BH Telecoma "Uz najbolju ponudu, najbolje uštede", koja je provedena u protekla dva mjeseca.

Direktor Regionalne direkcije BH Telecoma Travnik Elvedin Kanafija i šef Sektora za tehničku podršku Nađa Hadžiemrić na svečanoj pres konferenciji iznijeli su izuzetno kvalitetno poslovanje jedne od najuspješnijih domaćih kompanija.

travnik-bhtelecom2

BH Telecom je dobitnik brojnih priznanja od kojih izdvajaju izbor za Najposlodavca godine i Poslodavca godine za osobe s invaliditetom prema rezultatima portala Posao.ba.

- BH Telecom je vodeći telekom operater u BiH sa cca 50% tržišnog učešća, koji pruža preko hiljadu različitih usluga pravnim i fizičkim licima. Strateški veoma ozbiljnih pristupamo korporativnoj odgovornosti znajući da smo dio industrije koja se brzo razvija, te nastojimo i putem ponude inoviranih usluga doprinijeti dobrobiti društva u cjelini. Protekla godina je donijela reorganizaciju kompanije, redizajn ponude i promociju društveno odgovornih aktivnosti s ciljem jačanja reputacije - kaže Kanafija.

Regionalna direkcija Travnik pokriva područje SBK i dijela RS koja svojim stručnim angažmanom uspijeva da servisira cca sto hiljada korisnika na svim tehnologijama. Novi menadžment direkcije uveo je novi moto 3/7/10, što znači da smetnje otklanjaju najduže za tri dana, instalaciju usluga sedam u gradskim i deset u ruralnim područjima. Stoga su posebno pojašnjeni uspješni rezultati nedavno završene akcije.

travnik-bhtelecom3

- Vjerujem da će do kraja godine ovaj moto biti 1/5/7, baš kao što smo prošle godine realizirali reklamno-propagandne ugovore sa 84 udruženja, te omogućili opremanje kabineta informatike srednjih i osnovnih škola. Povodom uspješne akcije „Uz najbolju ponudu, najbolja ušteda“ dodjeljujemo nagrade dvijehiljaditom novouključenom Moja TV, zatim petsto i pedesetom ADSL i stotinu dvadesetom POTS novom korisniku. Od petnaestog februara počinje nova prodajno-promotivna akcija "Podijelimo osmijeh", kojom će se svi priključci moći dobiti za 1 KM - rekao je Kanafija.

Dobitnici nagrada završene akcije, dva tableta i jedan fiskni telefon, su Emina Kurbegović iz Bugojna, Atif Zuka iz Fojnice i Anto Škulj iz Turbeta.