REGION

BIZARAN INCIDENT Kamerman pao na leđa, a Hasanbegović hladno prošao pored njega!

Ministar kulture Hrvatske hladno prošao pored snimatelja

Autor:(A. Vr.)

11.2.2016

 

Ministar kulture Hrvatske Zlatko Hasanbegović nakon kratke press konferencije u kojoj je poručio da je protivnik bilo kakvog totalitarnog režima i tako pokušao stišati reakcije objavom slike gdje pozira s ustaškom kapom, napustio je zgradu Vlade Hrvatske gdje ga je dočekala grupa novinara s dodatnim pitanjima, javljaju hrvatski mediji.

Ministar Hasanbegović se nije zaustavljao već je užurbano prošao Markovim trgom, što je dodatno otežalo posao novinarima i snimateljima koji su uzimali izjavu i stoga ga morali pratiti.

Jedan od snimatelja je tom prilikom i pao jer je hodao unazad. Posrnulom snimatelju kolege su odmah priskočile u pomoć, ali užurbanog ministra kulture Hrvatske  ni to nije omelo pa je samo nastavio svojim putem što možete vidjeti na ovoj HRT-ovoj snimci.

U videu se jasno vidi kako je Hasanbegović pogledao novinara koji je padao, ali nije uopće reagovao.

 

Nije lako biti snimatelj - prilikom uzimanja izjave užurbanog ministra Zlatka Hasanbegovića snimatelj je izgubio ravnotežu. Hasanbegović je između ostalog na pitanje je li napisao da su ustaše heroji i šehidi, odgovorio kako to 'nije autorsko djelo' http://bit.ly/1QaklPZ

Posted by HRT Vijesti on 11. Februar 2016