VIJESTI

JAHORINA Nove snježne padavine i veći priliv gostiju

Osvježenje na stazama

Redakcija

11.2.2016

Prema informacijama iz OC Jahorina nove snježne padavine donose osvježenje na stazama. 

Danas su u funkciji su šestosjedi Poljice, Ogorjelica, Skočine, ski lift Poljice i baby lift Poljice. Temperatura izmjerena u 7.30 časova iznosila je -4 °C. Trenutna visina utabanog snijega na stazama je 35 cm. Vjetar duva brzinom 5 m/s.Vidljivost je odlična. 

Za vikend očekujemo odličnu posjećenost na Jahorini. Smještajni kapaciteti su popunjeni oko 80% za vikend. Dakle, još uvijek se mogu naći slobodne sobe kako u hotelskom tako i apartmanskom smještaju. 

Najveći broj posjetilaca u periodu do kraja februara dolaziće iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. 

U petak i subotu će na stazi Poljice biti organizovano noćno skijanje u terminu od 18h do 21h. Ski lift Poljice će biti u funkciji, a cijena ski pass-a za noćno skijanje je 18KM. 

U večernjim časovima jahorinski hoteli organizuju odličnu zabavu za goste. 

U hotelu "Bistrica" je svako veče uživo muzika. Goste zabavlja Terca bend u Kamin sali. 

U nedelju, 14.02.2016., Rambo Amadeus će biti glavni akter u predstavi pod nazivom "Veče glomazne poezije" koja se održava u hotelu "Bistrica" i počinje u 20h. Maestro Ivan Aleksijević  će ga pratiti na klaviru. Ulaz je besplatan.

Interesovanje publike za ovu predstavu je veliko i očekujemo mnogo smijeha i zabave tokom Rambovog prepričavanja tekstova iz njegovog impozantnog opusa.