LIFESTYLE

U školi ga tukli i vrijeđali, pa odlučio postati žena!

Postao atraktivna plavuša

N. K.

11.2.2016

Mladić Brandon Morrison (17) iz Kalifornije svakodnevno je trpio uvrede i udarce ostalih učenika iz razreda te je zbog toga pao u depresiju i bio u strahu od odlaska u školu.

Međutim, kako je postao plavokosa Brittney Kade njegovo samopouzdanje je naglo poraslo, a sada mašta o karijeri modela i nalasku prave ljubavi, piše Daily Mail.

- Prije nego sam postao Brittney život mi je bio jadan, ali se sada osjećam pozitivno kad razmišljam o budućnosti. Htio bi upoznati nekog s kim ću provesti život - kaže Brittney.

Ona kaže da je od malih nogu osjećala da ne pripada tijelu u kojem je rođena, dok je njena majka Staci Morrison (33) bespomoćno gledala kako joj se kći bori sa svojim identitetom.

screenshot-5

- Shvatila sam to sa 3-4 godine dok sam se igrala lutkama, igračkama za djevojčice, a ne dječake. Potiskivala sam sam te osjećaje - kaže Brittney.

- Vidjela sam šta se događa još kad je bila mala, kad bi oblačila moje štikle ili željela da joj kupim haljinu. Boljelo me to - govori majka.

Iz godine u godinu stvari su bile sve gore pa su je školski vršnjaci tukli, vukli za kosu, gurali što je bio razlog da s 15 godina napusti školu i počne se obrazovati kod kuće.

Majci i očuhu godinu dana ranije otkrila da je transeksualna osoba, a s njihovom punom potporom, kad je napunila 15 godina počela je uzimati  ženske hormone.