LIFESTYLE

PAKAO OD ŽIVOTA Muž me je tjerao da gledam kako mi siluje maloljetnu kćerku!?

Ispovijest o suprugu - monstrumu

J.K.

10.2.2016

Žena Ž. F., majka sedamnaestogodišnje H. F. iz mjesta u blizini Subotice, kaže da je njen nevjenčani suprug D. D. (41) više od dvije godine silovao i zlostavljao njenu kćerku i da se plašila da ga prijavi policiji jer je prijetio da će pobiti cijelu porodicu.

Monstrum je konačno uhapšen proteklog vikenda, kada su ga prijavile njegove polusestre.

Ž. F. otišla je juče iz kuće u kojoj je preživjela pakao s mužem nasilnikom.

- Nemam gdje da odem, ali više ne mogu tu da budem - kaže majka koja je znala da joj njen sadašnji muž dvije godine siluje kćerku.

Njeni prijatelji i rodbina naslutili su nešto, ali ona nije ni u jednom trenutku priznala da je tuku, siluju, muče jer se plašila. Djecu je, kako kaže  sagovornica, smjestila na sigurno, a i sama pokušava da pronađe mjesto gde je muž monstrum neće pronaći, prenosi Kurir.

- Kriva sam što sam godinama ćutala, trpila, znala sam, ali sam se bojala - kaže preplašena žena i dodaje:

- Svakog dana sam se plašila za svoj život i živote svoje djece. Moja kćerka je iz noći u noć proživljavala silovanje i torturu. Mislila sam da će nas sve pobiti. Plašila sam se da ga prijavim policiji. Šta kad ga puste? Silovao je moju kćerku, a onda i mene prisilio na seksualni odnos.

siledzija-iz-subotice

D.D. je prijetio da ima metak za svakog u kući

Pakao od njenog života počeo je kad je morala da proda svoju kuću kako bi on imao novac za piće. Ž. F. iz prvog braka ima troje djece, još dva dječaka pored kćerke. Nezvanično, djeca je ne okrivljuju, jer i sama znaju šta su preživljavala od očuha. Njen nevenčani suprug D. D. nalazi se u Okružnom zatvoru u Subotici.