LJEPOTA I MODA

VJEŽBA U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE Našla se na udaru kritika

Negativni komentari Stacie Vengaro ne pogađaju

(Aj. B.)

7.2.2016

Stacie Vengaro je sportašica i vlasnica teretane koja od samog početka trudnoće održava formu koja je izazvala puno negativnih komentara kritičara. Ona na svome Instagram profilu svakodnenvo objavljuje fotografije. Ono što su mnogi uočili su trbušnjaci, iako je ona u sedmom mjesecu trudnoće.

Vengaro se ne obazire na kritike iako je mnogi kritiziraju.

trudnica

(Foto: Instagram)

"Negativni komentari me ne diraju. Ja sam sportašica. Ne vježbam više od većine drugih aktivnih trudnica. U teretani provodim manje od sat vremena i ne gradim mišiće. Samo održavam tijelo u formi tokom trudnoće. Ljudi koji me najbolje poznaju znaju da nikada ne bih radila ništa što bi moglo ugroziti moje dijete", rekla je 31-godišnja Stacie za "Today".

Priznala je da ju je ovakav interes za njeno tijelo dosta iznenadio, ali nada se kako će njezina poruka isplivati iznad negativnih komentara.

trudnica-vergano

(Foto: Instagram)

"Svaka žena može biti u formi tokom trudnoće. Samo slušajte svoje tijelo i znat ćete kada je vrijeme da malo usporite. Ponekad se ni meni ne da vježbati. Ako se želim opustiti i ležati na kauču, onda to i napravim", dodala je.