REGION

HOROR U GORNJEM MILANOVCU Palicom tukao radnicu u prodavnici pogrebne opreme

Motiv napada nepoznat

J.K.

7.2.2016

U prodavnici pogrebne opreme "Pero Marić" u Gornjem Milanovcu maskirani muškarac pretukao je radnicu Nadu Marić (59) nanijevši joj teške povrede.

Sve se dogodilo sinoć oko 20 h kada je radnica na kraju radnog vremena bila sama, a na vratima su se pojavila dvojica muškaraca, jedan je ostao ispred, a drugi je ušao i počeo da je tuče, saopštila je policija.

Kako je novinarima ispričao njen sin Dejan, napadač nije ništa govorio, već je udarao bezbol palicom i nogama, gdje je stizao, a ona je otvorila fijoku gde se nalazilo 20.000 dinara i molila ga da je ne tuče, a novac neka nosi. 

Napadača nisu zanimale pare i poslije nekoliko trenutaka izletio je iz prodavnice, a Nada Marić je ostala isprebijana i u krvi, ali je uspjela da uzme telefon i pozove koleginicu Snežanu Marković, prenosi B92. 

Ona je izjavila da je zatekla stravičan prizor, isprebijanu koleginicu s polomljenom nogom, a napadač je morao da prođe pored brojnih kovčega da bi došao do tezgi gde se nalazila. 

Nadu Marić su na noslima iznijeli iz prodavnice i prevezli u bolnicu u Čačak, gde je zadržana na liječenju. 

Kako je za agenciju Beta izjavila portparolka bolnice Biljana Kočović, ona je zadobila teške tjelesne povrede, ima prelom skočnog zgloba i ugnječenja na glavi i trenutno je na hirurškom odjeljenju.