LIFESTYLE

ZAMKA ZA PEDOFILA Žena i njen mišićavi suprug uhvatili na djelu manijaka

Craig Chapman upao je u jeftinu zamku

(Al. Ti.)

4.1.2016

Pedofil Craig Chapman upao je u jeftinu zamku aktivista Katie i Neil Ivall koja ga je na kraju koštala 16 mjeseci provoda iza zatvorskih rešetaka.

Osvetnički par Ivall predatora je namamio na najednostavniji mogući nači - na Facebooku su kreirali profil 14-godišnje djevojčice Kerry i čekali manijake da se 'zakače'. Vrlo brzo je u igru upao Chapman koji je bez oklijevanja počeo slati eksplicitne poruke.

- Na lažnom profilu je jasno stajalo da Kerry ima 15 godina, a poslije smo Chapmanu gurnuli poruku da ipak ima 14. Kao što smo očekivali, to je njemu bilo potpuno nevažno. Počeo je raditi pritisak da se želi naći s Kerry - započela je priču Katie Ivall koji su predatora namamili u jednom supermarketu.

Napaljeni Chapman odmah po dolasku počeo je zvati broj na koji se trebala javiti imaginarna djevojčica. Međutim, na njegovo veliko iznenađenje, s druge strane linije bila je Katie Ivall, a samo par metara dalje čekao je njen mišićavi suprug Neil. Par je sa sobom ponio i kameru tako da je i zabilježio prvi kontakt s pedofilom.

- Odmah smo Chapmanu dali do znanja da znamo ko je on i da je pozvana policija. Pedofil je počeo bježati, ali mi smo se potrudili blokirati mu izlaz tako da je bijeg bio nemoguć - rekao je Neil dodajući da nikada nije agresivan, ali da mu je životna misija privesti perverznjake pravdi.