LIFESTYLE

Optuženik za silovanje: Pao sam i možda pritom slučajno u djevojku gurnuo penis

Ehsan Abdulaziz na suđenju za silovanje 18-godišnjakinje

Redakcija

12.12.2015

Ehsan Abdulaziz, 46-godišnji milijarder koji odlično zarađuje na nekretninama, uspio je ispred Kraljevskoga suda u Londonu ponuditi ispriku iz kategorije "Časni sude, žrtva mi je sama skočila na nož. I tako 46 puta!"

Naime, Abdulaziz je tokom suđenja za silovanje 18- godišnje djevojke, tužitelju Jonathanu Daviesu pokušao objasniti da nije on nikoga napastovao, već da je nehotice pao na žrtvu i da je pritom možda slučajno u nju gurnuo penis.

Poduzetnik je isprva tvrdio da uopće nije imao spolni odnos sa žrtvom, no u međuvremenu su ga okolnosti prisilile da promijeni iskaz jer je na djevojci pronađeno njegovo sjeme.

Abdulaziz je, pojasnimo, mladu damu upoznao u jednom noćnom klubu 7. avgusta prošle godine, te joj je velikodušno ponudio, baš kao i njenoj prijateljici, da će ih povesti kućama u svom Aston Martinu.

Djevojke je u međuvremenu nagovorio da pođu s njim u njegov stan te je nedugo potom jednu odveo u svoju spavaću sobu, gdje su i imali seksualni odnos (uz pristanak djevojke, op.a.).

Abdulazizu to ipak nije bilo dovoljno pa se bacio na žrtvu u koju je pokušao penetrirati, a što je djevojku trgnulo iz sna i nagnalo da pobjegne iz stana.

Abdulaziz se u prvom iskazu pokušao prikazati kao pravi džentlmen, te je izjavio da je djevojka sama gurnula njegove ruke među svoje noge, a na što ju je on zamolio da ode uz obećanje da će joj pozvati taksi.

Ipak, nakon što je na njoj pronađeno sjeme, taj je detalj pokušao objasniti sljedećim riječima: 

- Budući da sam spavao s njenom prijateljicom, imao sam sjemena po rukama, a i penis mi je još uvijek bio krut. Ona me uhvatila za ruke i gurnula ih između svojih nogu. Tada sam izgubio ravnotežu i na nju pao, a pritom je možda slučajno došlo do penetracije - rekao je Abdulaziz.

Suđenje se nastavlja.