Okeanograf naglasio da je tehnologija nepoznata modernoj nauci

OVO JE CIJELI SVIJET ČEKAO Evo šta se zaista krije na dnu Bermudskog trougla!

Objavljeno: 05. 12. 2015 - 12:21 Zanimljivosti A A A Times Arial
OVO  JE CIJELI SVIJET ČEKAO  Evo šta se zaista krije na dnu Bermudskog trougla!
Čudne građevine na dubini od 2.000 metara (Foto: Screenshot)

Dvije džinovske podvodne piramide napravljene od debelog stakla, pronađene su u centru Bermudskog trougla.

Okeanograf je naglasio da je tehnologija nepoznata modernoj nauci, te da je dizajnirana na takav način da piramide stoje ispod vode.

Ove čudne građevine na dubini od 2.000 metara su identifikovane uz pomoć sonara i okeanografa dr Mejera Ferlaga. Vojska je zaustavila sva dalja istraživanja.
Mejer veruje da bi otkriće tajnih, čudnih piramida u centru trougla moglo da rasvjetli slučajeve misterioznih nestanaka brodova i aviona povezanih sa Bermudskim trouglom.

Pitanje na koje niko nema odgovor j kako su te piramide napravljene i kojim oruđem, na čak 2 kilometra ispod vode. Za sada ni ispitivanja ne mogu da se izvrše jer nedostaju tehnika i mašine za istraživanja na toj dubini.

Ove vijesti su bile senzacionalne i prodiskutovane na konferenciji u Floridi. Novinari su tada imali ogromne slike i kompjuterske podatke visoke rezolucije, koji pokazuju trodimenzionalne piramide kao savršeno glatke, bez ikakvih algi ili pukotina.

Bilo je više izvještaja o ovim piramidama. Američki okeanografi su još 1990. godine otkrili podvodne piramide koje su bile locirane tačno u centru Bermudskog trougla. Naučnici su analizirali sve podatke i zaključili da je površina savršeno ravna, da je moguće da je od leda ili stakla. Piramide su tri puta veće od Keopsove piramide.

Nameće se pitanje zašto je čitav slučaj zatvoren. Slučaj su preuzele vojne strukture, svi podaci su blokirani, a dalja ispitivanja su pod velom stroge vojne tajne.

Njena četvorougaona baza duga je 300, a široka 200 metara, a vrh joj doseže oko 200 metara. Na vrhu se nalaze dve ogromne rupe, a kroz jednu od njih voda prolazi velikom brzinom i tako stvara snažni podvodni talas, koji dalje uzrokuje veliki vrtlog.

Zbog njega se na površini vode formira izmaglica i talasi koji sve povlače ka dnu. Upravo zbog toga istraživači Bermudskog trougla vjeruju da to može biti jedan od uzroka misterioznog nestajanja svega šta se tu nađe.

Pogledajte video:Autor: (A. Vr.)
Preporučujemo vam