REGION

Karamarko: HDZ-ovi odgovori Mostu spremni

Postizborna kombinatorika u Hrvatskoj

Fena

30.11.2015

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas ispred središnjice HDZ-a, kako su odgovori Mostu spremni, istaknuvši da u razgovorima HDZ-ovih predstavnika s Mostom nije bilo ultimatuma i ucjena, već su to bili razgovori razmjena mišljenja o načinu kako izvuči Hrvatsku iz krize.

HDZ-ovi odgovori Mostu pripremali su se u stranci, a u SDP-u to rade po ministarstvima. Ovo sve što u HDZ-u rade kao odgovore na Mostove upite o reformama, koje zapravo i sami slažemo već tri godine, nastali su u ovoj zgradi (HDZ-u). Ne po ministarstvima i na račun poreznih obveznika, izjavio je Karamarko novinarima ispred Središnjice HDZ-a.

Dodao je i da će HDZ svoje odgovore Mostu poslati u roku.

Karamarko je također istaknuo da u razgovorima HDZ-a s Mostom nije bilo ultimatuma i ucjena, već su to bili razgovori razmjena mišljenja o načinu kako izaći iz sadašnje krize.Ponovio je da HDZ već tri godine priprema svoje programe, prezentira ih kolegama i od njih slušaju što oni predlažu. 

"Manje-više mislim da se u svemu slažemo, to su varijacije na temu, može biti tu nijansiranih razlika. No, treba vidjet specifikume svih tih momenata", kazao je Karamarko.