VIJESTI

AZRA FAMILY: Vrijedno štivo i broj za kućne biblioteke koji ne smijete propustiti!

Od petka u prodaji

Redakcija

30.11.2015

Dojenje kao prva tema. Marijini dugogodišnji pokušaji da doji svoju djecu uspjeli su tek s njenim četvrtim djetetom, šarmantnom Elicom, koja će imati privilegiju posebne povezanosti s mamom.

Sjajna životna priča Sanje Lopar će vas nadahnuti kako postupati u životu kad naiđete na strašne prepreke. Naprimjer, sin vam je smrtno ranjen u ratnom Sarajevu i čeka transport u gradu iz kojeg više ni ptice ne lete. Sarajevo, 1992. godina. Šta je Sanja uradila? Nije ozbiljno shvatala zapovjednike UN-a, koji su govorili da je nemoguće. Šta je postigla? Aerodrom je otvoren za 24 sata.

family-naslovna12

Kolekcija Momster sjajne dizajnerice Nine Varge dat će vam ideje kako uljepšati svakodnevicu lijepim i personaliziranim komadima odjeće.

Asim Kurjak će vas podsjetiti koliko strast prema poslu ne jenjava godinama i upoznati sa svojim novim revolucionarnim otkrićem, testom KANET.

I cijelu priču o vakcinaciji pokušali smo rasplesti, ne vrijeđajući (opravdan ili ne) strah majki da dijete primi vakcinu, ali i napominjući da naše generacije imaju ekskluzivitet propitivanja potrebnosti imunizacije iz prostog razloga jer ne pamtimo niti jednu veliku epidemiju.

Motorika beba u 12 mjeseci, kako napraviti homemade radionicu s mališanima, kad je dječici vrijeme da stanu na skije, moda... i još mnogo dobrog štiva je pred vama. I da, Mozgalica kao dar školaricima.

Uživajte!