GLOBUS

MISTERIOZNO UBISTVO Putinova zvijezda u usponu likvidirana dok se seksala s mužem na parkiralištu

Glamuroznoj političarki dignuto auto uzrak

Autor:(Am.K.)

28.11.2015

Rusku je javnost ovog vikenda zaokupila misteriozna smrt mlade političarke Oksane Bobrovskaje (30) i njenog muža Nikite Bobrovskog, čiji je automobil u petak navečer dignut u zrak u sibirskom gradu Novosibirsku.

Kako prenosi britanski Telegraph, gospođa Bobrovskaja, zastupnica u regionalnoj skupštini i članica vladajuće stranke Vladimira Putina Ujedinjena Rusija, u trenutku eksplozije bila je u Toyoti RAV4 sa svojim suprugom, bivšim vojnim specijalcem.

Navodno su se upustili u seksualni odnos, a prema nekim nagađanjima Bobrovski je u jednom trenutku iz nejasnih razloga aktivirao bombu. Oboje su polugoli pronađeni na stražnjem sjedištu automobila.

Lokalni mediji javljaju da je par imao bračnih problema, prema nepotvrđenim izvješćima Nikita je bio uvjeren da mu je Oksana nevjerna. Veza im se našla u problemima navodno i zbog činjenice da je jedini novac zarađivala Oksana, dok je Nikita bio nezaposlen. Par je iza sebe ostavio 4-godišnju kćer.

Osim što je bila zastupnica, Bobrovskaja je obnašala i funkciju zamjenice direktorice jedne od najvećih građevinskih kompanija u Novosibirsku, a neki mediji spominju da je vodila glamurozan život. Automobil je eksplodirao u neposrednoj blizini zgrade te tvrtke.

„Čuo sam udarac, ali ne prejak. Kao pucanj. Mislio sam da je nešto možda palo s krova zgrade na automobil ili da je došlo do sudara. Nisam čuo nikakvu vrisku. Drugi su stanari također izašli na prozore. Kada sam pogledao prema dolje, vidio sam da su bili na zadnjem sjedištu“, izjavio je jedan neimenovani svjedok.

U međuvremenu su se pojavile i špekulacije da je bombu u automobil podmetnuo neko treći, a da je meta bio Nikita Bobrovski. Policija je zasad isključila mogućnost da je riječ o terorizmu.