CRNA HRONIKA

DOBOJ Pretresom kuće pronađena droga

Kriminalistička obrada nad 3 osobe

N. L.

27.11.2015

Policijski službenici policijske stanice Doboj, zajedno sa  policijskim službenicima sektora kriminalističke policije CJB Doboj, juče su na osnovu pribavljene naredbe dobojskog Osnovnog suda izvršili pretres kuće, koju kao član porodičnog domaćinstav koristi V.K.

- Prilikom pretresa u kući su zatečena još dva lica i to B.M. i G.J., iz Doboja. Tokom pretresa pronađeno je 2,853 grama zelene biljne materije, koja po svojim svojstvima odgovara opojnoj drogi "marihuana", jedna najlonska vrećica sa istim sadržajem, težine oko 7,4301 grama, te 6 paketića od alu folije, ukupne težine oko 4,474 grama, saopšteno je jutros iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Od osobe inicijala G.J. oduzeta je alu folija sa istim sadržajem, težine od oko 1,244 grama. U kući je, takođe, pronađeno 256 sjemenki koje asociraju na indijsku konoplju, 19 metaka za automatsku pušku, te predmeti koji se dovode u vezi sa izvršenjem krivičnog djela.

Nad navedenim licima je izvršena kriminalistička obrada, a po dokumentovanju će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.