CRNA HRONIKA

TESLIĆ Nakon višestrukih krađa, pronađen počinioc!

Za jednu noć obio pet objekata

N. L.

26.11.2015

Dobojskom Tužilaštvu je podnesen izvještaj protiv lica inicijala E.P., iz Teslića, zbog sumnje da je počinilo više krađa na području Teslićke općine.

- Naime, E.P. se sumnjiči da je počinio dva krivična djela teške krađe, te tri teške krađe u pokušaju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

OsumnjičenI je u noći sa 8. na 9. novembar ove godine provalio u trgovinu „Dado mobil“ u Tesliću, iz koje je ukrao 11 polovnih mobilnih telefona i drugu polovnu robu, te tablete, fotoaparat, radiokasetofon za auto i eksterni hard disk, ukupne vrijednosti od oko 900 KM.

Takođe je osumnjičen da je iste noći provalio u trgovinu „Alfaprint“ u Tesliću, iz koje je ukrao tri laptopa, ukupne vrijednosti od oko 2000 KM.

E.P. je provali u još tri objekta u ovom gradu: ugostiteljski objekat „Lovački rog“, zanatsku radnju „Limun“ i zlataru „OiM“, iz kojih nije ništa ukrao.

Samo obijanjem ulaznih vrata je načinio materijalnu štetu u iznosu od 600 KM, a ukupna šteta koju je počinio je 3.500 KM. Ubrzo nakon izvršenja ovih krađa policija u tesliću je identifikovala izvršioca, a svi ukradeni predmeti su vraćeni vlasnicima.

Protiv E.P. je sada podnesen i izvještaj Tužilaštvu u Doboju.