LIFESTYLE

TELEFON I CIGARETA Uz Vaporcade Jupiter pušači će uživati

Mobilni uređaj koji zadovoljava i potrebu za nikotinom

Autor:(Dž. Č.)

25.11.2015

Vaporcade Jupiter je Android telefon koji dolazi s posebnim nastavkom kojim se pretvara u e-cigaretu i omogućuje da u isto vrijeme pušite i tipkate na mobitelu.

Pušači koji su se prebacili na e-cigarete sada su dobili mobitel koji će im omogućiti da telefoniraju, šalju poruke, fotografiraju i zadovolje potrebu za nikotinom - samo s jednim uređajem. 

Navodi se kako je Vaporcade Jupiter prvi takav uređaj, a dio koji se odnosi na e-cigaretu spaja se u micro USB ulaz telefona i uz njega bi trebalo dolaziti 30 različitih okusa. Uz ovaj nastavak telefon postaje 3 centimetra viši, a sam uređaj dolazi s 5,3-inčnim ekranom u 3G ili 4G verzijama, prenosi 24sata.hr.

Sam telefon dolazi s Androidom 4.4 i posebnom aplikacijom za cigarete i to je to što se zna o specifikacijama koje krije uređaj, zbog čega se neki pitaju i je li ovaj projekt stvaran.

No, jednako tako stoji i da rade s Herbertom A. Gilbertom koji je patentirao prvu e-cigaretu, dok su suosnivači kompanije Seamus Blackley i John Cameron. Prvi je radio na video igrama i razvoju Xboxa, dok je Cameron mlađi brat poznatog redatelja Jamesa Camerona, piše Digital Trends. 

Telefoni se već mogu naručiti, 299 dolara košta 3G verzija, dok je 4G verzija 200 dolara skuplja, a prvi kupci svoje bi hibride e-cigareta i telefona trebali dobiti u decembru.