BORILAČKI SPORTOVI

SRAMNI NOKAUT SE I DALJE ANALIZIRA Da li je srbijanski bokser iskopirao čuvenog Mayweathera?!

Radivoje Kalajdžić zgrozio svijet

Autor:A. Vr.

20.11.2015

Nedavno smo bili svedoci najbržeg nokauta u historiji boksa kada je srbijanski bosker Radivoje Kalajdžić u trećoj sekundi prve runde nokautirao protivnika Fabia Garida.

Do nokauta je došlo posle diskutabilnog poteza srbijanskog boksera koji još ne zna za poraz u ringu (21-0, 14 nokautom), kada je umjesto da se pozdravi sa protivnikom on njega prvo udario lijevim krošeom, a potom i desnim direktom.

Ako se vratimo malo unazad, možemo da vidimo da je na sličan način do pobjede došao i najskuplji sportista na svijetu Flojd Mejveder, u meču protiv Viktora Ortiza 2011. godine u borbi za titulu u polusrednjoj kategoriji.

Vezana vijest>>> SRAMOTAN POTEZ SRBIJANSKOG BOKSERA Protivnik mu pružio ruku, a on ga nokautirao! 

Naime, tada je nakon prljavog poteza Ortiza, koji je glavom udario Mejvedera, došlo do slične situacije. Ortiz je pružio ruku kao znak izvinjenja, što je Mejveder iskoristio i zadao lijevi pa desni kroše, vrativši prgavom Ortizu ”milo za drago”. Jedina razlika što se sve zbilo tokom četvrte runde i što je Mejveder prethodno bio isprovociran.

Uporedite dva načina za obaranje protivnika u ringu.

 

Friday Night Lights Out! Premier Boxing Champions is off to an incredible start and the main card is live at 9/8c. #PBConSpike

Posted by Spike on 13. Novembar 2015