NOGOMET

ZAKUPILI CIJELI HOTEL: Irci u Zenicu dovode svog kuhara i obezbjeđenje

Bez pretjeranih zahtjeva

Autor:D. Pa.

10.11.2015

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine za tri dana igra važan susret baraža sa selekcijom Irske na stadionu Bilino polje u Zenici, kada će pobjedom pokušati biti na korak bliže plasmanu na EURO 2016 u Francuskoj.

Žele potpuni mir

Naši Zmajevi u Trening centar NS BiH stigli su jučer, dok će Irci u Zenicu doći u četvrtak oko 17 sati. Budući da je ovo važan susret za obje reprezentacije, Irci u Zenici žele potpuni mir o čemu svjedoči i zakup kompletnog hotela Zenica, koji je stalna baza protivnika naše reprezentacije.

- Delegacija Irske zakupila je cijeli hotel od četvrtka i bit će naši gosti sve do subote u 10 sati do kada su rezervisali svoj boravak. Nisu imali nekih posebnih zahtjeva, s tim da će sa njima doći njihov kuhar i obezbjeđenje - kazao je za "Avazov" portal Ajdin Džananović u ime hotela "Zenica".

Na raspolaganju cijeli hotel

Tako će stručni štab, igrači, predstavnici Saveza, obezbjeđenje, sponzori i novinari imati na raspolaganju 81 moderno uređenu sobu, tri ekskluzivna apartmana i predsjednički apartman sa 220 kvadratnih metara.

Trening pred susret sa našim reprezentativcima odradit će u jutarnjim satima na dan utakmice, dok se na Otok vraćaju u subotu.

Podsjetimo, susret reprezentacija BiH i Irske na programu je u petak, 13. novembra, sa početkom u 20.45 sati.