NOGOMET

ČUDNE SCENE U ENGLESKOJ Poznati sudija slavio gol Tottenhama, a to nije prvi put!

Sudija Mike Dean u centru pažnje

Autor:A. Vr.

3.11.2015

Sudija Mike Deana, koji je vodio meč Premijer lige između Tottenhama i Aston Ville, komično je reagovao poslije gola Dembelea u trećem minutu.

Dembele je već na startu utakmice doveo Tottenham u vodstvo, a Din je “raširenih ruku” pozdravio igrača “pijevaca”. Na snimku se vidi da je Dean slavio više od igrača Tottenhama. Ovaj snimak je brzo postao hit na društvenim mrežama.

Njegovo pokazivanje na centar može se shvatiti kao proslava gola, a već su počele šale na društvenim mrežama na račun sudije Dina.

Njegovih sinoćnjih "pet minuta", kao što to obično biva, izazvalo je brojne komentare na društvenim mrežama i mnogi su se prisjetili kako je Dean i u prošlosti znao napraviti show.
Manchester Untied - Swansea 1:2, FA kup 2013/14

Swansea je u sezoni 2013/14. na Old Traffordu napravio iznenađenje i izbacio Manchester United iz FA kupa.  Dean je ovdje došao do izražaja nakon pogrešnog pasa Swanseaja...

WBA - Fulham 1:2, sezona 2012/13

U 21. kolu sezone 2012/13. WBA je na svom terenu gubio 1:0 od Fulhama. Nakon samo četiri minute igre u drugom poluvremenu Lukaku je izjednačio, a Dean je teatralno reagovao.

Tottenham - Aston Villa 3:1, sezona 2015/16

Tottenham je slavio rezultatom 3:1 čime je Aston Villa prikovana za dno tabele. Pijetlovi su stigli do vodstva već u trećoj minuti preko Dembelea, a gol je na svoj način obilježio i Dean.