VIJESTI

RAZOČARANE ZVIJEZDE Evo kako su brojne poznate ličnosti izdali njihovi najbliži!

Lista najvećih izdaja

Autor:(Dž. Č.)

13.10.2015

Američki glumac Ryan Reynolds u nedavnom intervjuu za GQ otkrio je kako je doživio šok saznavši da je jedan od njegovih prijatelja pokušao medijima prodati fotografije njegove desetomjesečne kćerkice James, pridruživši se brojnim slavnim osobama koji su se razočarali u svoje najbliže. Slijedi lista najvećih izdaja, prenosi Cosmopolitan.

Jennifer Aniston i njena majka Nancy Dow

Popularna glumica nije u dobrim odnosima sa svojom majkom od 1996., nakon što je Dow dala intervju u kojem je govorila o Jennifer bez njenog dopuštenja, a odnosi su se dodatno pogoršali nakon što je 1999. objavila knjigu u kojoj opisuje njihov turbulentni odnos pod nazivom "Od majke i kćeri do prijateljica". Iako je u međuvremenu donekle izgladila narušeni odnos s majkom, prijateljice definitivno nisu postale, pa Nancy nije bila pozvana ni na kćerkino nedavno vjenčanje s Justinom Therouxom. Za razliku od svoje majke, koja je njihov odnos do detalja prepričala javnosti, Jen se trudila obiteljske probleme zadržati za sebe, mada je priznala da s majkom nije nikad uspjela ostvariti odnos o kakvom je maštala. "

- Stalno me kritizirala i urlala na mene - otkrila je glumica.

Rihanna i njen otac Donald Fenty

Rihanna je odrastala uz oca alkoholičara i ovisnika o cracku, koji je pred njom i njenom mlađom sestrom često tukao i psihički zlostavljao njihovu majku. Usprkos traumama iz djetinjstva, mlada pjevačica održavala je s njim kontakt i financijski ga pomagala sve do 2009. kad je dao intervju nakon što ju je Chris Brown brutalno pretukao.

- Nije me ni nazvao da pita kako sam, kako se osjećam, treba li mi nešto, ali je zato odglumio zabrinutog oca za novine i unovčio ček koji su mu platili za taj intervju - prokomentirala je ogorčena Rihanna.

Angelina Jolie i njen otac John Voight                                                                             

Angelina Jolie prestala je razgovarati s ocem prije deset godina, nakon što je on u intervjuu za Access Hollywood rekao kako misli da je njegovoj kćerki potrebna pomoć zbog ozbiljnih psihičkih problema. Jolie je u tom trenutku bila u procesu posvojenja dječačića Maddoxa i takva joj je izjava mogla narušiti šanse za uspjeh. Nakon nekoliko godina pomirila se s ocem ali i dalje su u prilično "zategnutim" odnosima.

Lindsay Lohan i njen otac Michael Lohan

Michael Lohan u više je navrata prodavao tabloidima turbulentne detalje iz života svoje kćeri, a nju je najviše pogodilo kad je za časopis The Sun ispričao sve o njezinom predoziranju kokainom kad joj je bilo osamnaest godina. Izbrbljao je sve detalje, od toga na setu kojeg filma se to desilo, do toga kako je, saznavši da joj je asistentica donijela drogu, razmišljao da uzme pištolj i ubije tu ženu.

Ryan Reynolds i bliski prijatelj

- Možete li zamisliti kakav je osjećaj kad nekom bliskom pošaljete sliku svoje žene i sebe iz rađaone, a onda nakon par mjeseci saznate da je ta osoba pokušala prodati vaše najintimnije trenutke medijima - izjadao se glumac Ryan Reynolds, dodavši kako je umalo umro shvativši da ga je izdao njegov prijatelj iz djetinjstva, čovjek kojeg je poznavao i s kojim se družio cijeli svoj život.

- Nekoliko sedmica sam bio u potpunom šoku i svojevrsnoj deperesiji. Nisam mogao vjerovati da je netko u stanju napraviti tako nešto - kazao je Reynolds.

Jude Law i bliski član porodice

Mediji su znali toliko o privatnom životu popularnog britanskog glumca da je on zaključio kako mu neko iz neke redakcije očito prisluškuje telefon. Na kraju se ispostavilo da je informacije novinarima prodavao jedan od Judeovih bliskih članova porodice.