BIH

DESNO, DESNIJE... Karamarka i HDZ u Hrvatskoj podržavaju Bebek, Žera i "Divlje jagode"

Muzičari iz BiH u predizbornoj kampanji u Hrvatskoj

Redakcija

13.10.2015

Apsolutno podržavam program ‘Pet plus’ domoljubne koalicije, odnosno HDZ-a. Zbog toga sam im, nakon što sam početkom listopada bio na predstavljanju izbornog programa ove stranke koji se održao u Kongresnoj dvorani ‘Globus’ na zagrebačkom Velesajmu, odlučio dati i svoju javnu podršku.

Duboko vjerujem da ovoj zemlji treba promjena, a nadam se da će je Domoljubna koalicija i napraviti nakon izbora - kaže Željko Bebek, jedan od mnogih poznatih javnih ličnosti koje će tijekom izborne kampanje podržati Tomislava Karamarka i HDZ, piše Jutarnji list.

Naši poznati estradnjaci i proteklih su godina, za razliku od rock glazbenika koji su uglavnom simpatizirali lijeve političke opcije, radije nastupali za HDZ.

Još uvijek nije poznato hoće li Mišo Kovač, Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Ivan Mikulić ili Jacques Houdek i ove godine nastaviti tu tradiciju, no neki njihovi kolege već su se opredijelili po tom pitanju.

Tako je Dražen Žanko, pjevač najpoznatiji po domoljubnom hitu ‘Od stoljeća sedmog’, mladeži HDZ-a već darovao himnu povodom njihovog dvadeset i petog rođendana.

Osim njega, HDZ će na izborima, objavljeno je na Facebook stranici Domoljubne koalicije, podržati i Dražen Žerić Žera iz ‘Crvene jabuke’, bosansko-hercegovački heavy metal i hard rock sastav ‘Divlje jagode’. poznati glumac Robert Kurbaša...