NOGOMET

SKANDAL Procurilo šokantno svjedočanstvo o velikoj nogometnoj zvijezdi!

Nevjerovatna priča o Tim Howardu

Autor:(A. Vr.)

12.10.2015

Prema pisanju britanskog tabloida The Suna u nedjelju, sjajni golman Evertona, Amerikanac Tim Howard, preklinjao je svoju bivšu djevojku da pobaci kada je ostala trudna s njim. Ovo njeno svjedočanstvo snažno je odjeknulo u engleskim medijima, a Howard je preko noći od velike zvijezde engleskog nogometa postao licemjer i golman koji je svojim ponašanjem šokirao javnost. Puno je onih koji su ga zbog toga i osudili.

Otac dvoje djeteta tom je prilikom navodno kazao kako je svoje sramotno nagovaranje opravdavao na način da je kazao kako si ne može priušiti još jedno djete. Ova priča jako je odjeknula u engleskim medijima, a Daily Mail je prenio priču nazvavši Haworda licemjerom.

Howard je svoju bivšu djevojku kojoj se ne navodi ime upoznao na partyju u sklopu završetka sezone 2013/14., a uoči SP-a u Brazilu gdje je herojski branio za svoju reprezentaciju SAD-a.

Kršćanske vrijednosti koje to očito nisu

Ovo šokantno svjedočanstvo njegove bivše djevojke dobiva na težini ako se uzme u obzir da Howard ima snažne kršćanske vrijednosti. Barem tako on tvrdi i takvim se prikazuje.

“Najvažnija stvar u mom životu je Isus Krist. On mi je puno bitni od pobjeda u nogometu, bitniji mi je od toga kako ja branio. Isus je na prvom mjestu, sve ostalo je bonus”, svojedobno je kazala zvijezda Evertona u intervjuu za jedan kršćanski list.

000-dv21144801

Kada je 32-godišnja žena obznanila Howardu veselu vijest u decembru 2014. godine, njegova reakcija na to je bila: “Je*eš to”.

“Osjećala sam se totalno izdanom, kao potpuna budala. Vjerujem da je ostao samnom kako bi bio siguran da ću pobaciti”, kazala je 32-godišnja žena i nastavila svoju šokantnu ispovijest.

Osramoćena i tužna žena

“Zbog svega toga jako sam tužna i osramoćena. Htjela sam zadržati to djete. Jako me ljutom čini činjenica kako je on vjerni kršćanin i onda se tako ponese. Njega uopće nije bilo briga što je samnom sve dok se nisam odlučila na pobačaj”.

Par je tom prilikom izmijenio više SMS poruka, a Howard je svoju odluku da pobaci temeljio na tome što već ima djecu s kojima ne živi i kojima plaća alimentaciju.

Ona je ostala šokirana na njegovu reakciju i okušala ga uvjeriti da promijeni svoju odluku. Prilikom komunikacije s njim, hvatala se za njegove kršćanske vrijednosti, ali on je njoj na to odgovorio kako je on vjerni kršćanin, ali kako svatko u današnjem svijetu ide protiv Božje volje.

Howard godišnje zarađuje 3.3 miliona funti

Howard je prvi golman Evertona, godišnje zarađuje 3.3 miliona funti i ta priča kako mu je još jedno djete problematično i zbog financija zaista je sramotna i licemjerna.

Njegovu bivšu djevojku to je toliko pogodilo da je nakon toga dobila snažan napad anksioznosti, te je završila u bolnici.

Mnoštvo je onih koji su osudili Howardovu sramotnu reakciju, pa se Amerikanac javio putem saopćenja objavljenim u The Sunu, kazavši “kako je ova priča stvar njegova privatnog života i kako mu nije jasno zašto je to sve završilo u javnost i to u verziji samo jedne osobe”.

000-dv1977371

Boluje od Touretteovog sindroma i opsesivno kompulzivnog poremećaja

“Nemam namjeru dalje raspravljati o ovom slučaju”, stoji u priopćenju.

Howard je u svojoj autobiografiji kazao kako je postao uspješan golman uprkos  tome što boluje od Touretteovog sindroma i opsesivno kompulzivnog poremećaja.

Ovaj golman, koji je rođen u New Jerseyu, otac je sina i kćeri koji žive s majkom, njegovom bivšom ženom Laurom Liebenrood u Tennesseeu, prenosi Net.hr.