LIFESTYLE

HULIGANI NOVOG DOBA Htjeli uništiti svadbu suparniku, a onda su shvatili…

Počeli su svoj bijes iskaljivati – na svadbenim tortama

Autor:(A. Vr.)

12.10.2015

Huliganizam nogometnih navijača dosegao je ovih dana u Francuskoj sasvim novu dimenziju. Pomahnitali izgrednici počeli su svoj bijes iskaljivati – na svadbenim tortama!

Suparništvo između francuskih klubova St. Etiennea i Lyona jedno je od najvećih u Evropi, a još je veća mržnja između njihovih navijačkih grupa.

Tako je prije nekoliko dana grupa radikalnih pristalica St. Etiennea odlučila uništiti vjenčanje jednom od vođa Lyonovih navijača.

Kako navode lokalni mediji, hrpa divljaka je bejzbolskim palicama razbila vrata sale u kojoj se održavala svadbena svečanost, a zatim uništila stol s hranom i svadbenu tortu.

Ali, tek nakon što su napravili nered, huligani su shvatili da su – na krivom vjenčanju! Ispostavilo se da je Lyonov navijač slavio nekoliko kilometara dalje, a oni su uništili svadbu ni krivom ni dužnom paru.

“Svašta nam je prolazilo kroz glavu, čak smo pomislili da se radi o teroristima. Uništili su sve. Osoblje je bilo u šoku. Desetak ih je iskočilo iz kombija, bacilo dimnu bombu u salu, a onda šipkama i palicama uništilo sve što je bilo posluženo”, prepričao je jedan od ugostitelja koji je svjedočio ludilu, prenosi Net.hr.