NOGOMET

I PORED KIŠE Atmosfera u Zenici se polako zagrijava, navijači prognoziraju pobjedu Zmajeva

Pristižu navijači iz cijele BiH

D. Pa.

10.10.2015

Odbrojavaju se sati do početka veoma važne kvalifikacione utakmice između reprezentacija BiH i Velsa, a atmosfera u Zenici i pored kiše koja ne prestaje padati polako se zagrijava.

Navijači naše reprezentacije pristižu iz svih krajeva BiH, dok se očekuje dolazak i oko 1.000 navijača gostujuće reprezentacije. Najveća euforija evidentna je u ugostiteljskim objektima oko stadiona Bilino polje, gdje svi sa nestrpljenjem iščekuju početak susreta.

- Iako je upitan nastup Džeke uvjeren sam kako će naši Zmajevi još jednom obradovati naciju. Tu smo i mi da budemo ogromna podrška sa tribina, tako da sam optimista i vjerujem da ćemo pobijediti Velšane - kazao je za "Avazov" portal vjerni navijač naše reprezentacije iz Bihaća.

U Zenicu su stigli i "Ljuti Krajišnici", koji su najavili nesvakidašnji performans oko 18 sati.

- Stiglo nas je oko 200 kako bismo našim momcima bili podrška do pobjede u koju ne sumnjamo, kao i svaki put večeras ćemo također u Zenici prirediti nesvakidašnji performans - kazali su za "Avazov" portal Ljuti Krajišnici.

Iz press punkta NS BiH saznajemo kako ulaznica za večerašnji susret još uvijek ima, a stadion Bilino polje spreman je za važnu kvalifikacionu utakmicu.

Podsjetimo, susret za odlazak na Euro 2016. koji se održva u Francuskoj na programu je večeras sa početkom u 20.45.