NOGOMET

Coleman: Naši momci su i dalje spremni za uspjeh

Selektor Velsa optimista pred susret sa BiH

D. Pa.

9.10.2015

Nakon što je doputovala u Sarajevo, reprezentacija Velsa stigla je u Zenicu. Potom je na stadionu "Bilino polje" održana konferencija za medije uoči susreta BiH - Vels, na kojoj se obratio trener Velsa Chris Coleman.

- Naša ekipa je spremna, bit će ovo teška utakmica, ali naši momci su i dalje spremni za uspjeh. Mi se ne fokusiramo samo na jednog igrača, međutim Bale će ipak nastupiti. Iako smo zadovoljni trenutnom pozicijom na tabeli, dat ćemo svoj maksimum i u susretu sa BiH - kazao je Coleman.

Kapiten reprezentacije Velsa Ashley Williams zadovoljan je dosadašnjim rezultatima, ističući kako su pred njima novi izazovi, te da nije zabrinut hoće li na "Bilino polje" istrčati Džeko ili ne?!

- Pred sobom imamo dobru ekipu koju moramo pobijediti, iza nas je mjesec dana napornih priprema, očekujemo najbolje i nastojat ćemo biti najbolji - naveo je Williams.

Podsjetimo, reprezentativci Velsa u Zenici neće trenirati nego će biti u karanteni sve do sutrašnjeg susreta sa našim Zmajevima, koji je na programu u 20.45 sati na stadionu "Bilino polje" u Zenici.