KOŠARKA

Igokea dočekuje Partizan u 4. kolu ABA lige

Pobjeda protiv Metalca dala Igokei "vjetar u leđa"

Fena

9.10.2015

Nošeni odličnim startom u novoj sezoni regionalne ABA lige i dvije vezane pobjede, košarkaši Igokee sutra dočekuju beogradski Partizan.

Beograđani u Laktašima žele ostvariti drugo ovosezonsku pobjedu, nakon što su u prošlom kolu na domaćem terenu savladali ekipu MZT-a.

Igokea je vezala pobjede protiv Olimpije i Metalca, a trener bh. prvaka Željko Lukajić očekuje težak meč iako Partizan nije na nivou na kojem je bio u prethodnim sezonama.

- Partizan je tim koji ima tradiciju, koji zna da pobijedi i koji će sigurno imati prednost domaćeg terena ovde u Laktašima jer je i to historija pokazala. Perović i Vitkovac u nogama imaju više utakmica nego devedeset odsto mog tima. Mi želimo da odigramo što bolju utakmicu i da dođemo do pobjede. Tražit ću da iz odbrane dolazimo do rezultata - rekao je Lukajić.

Košarkaš Igokee Igor Kesar naglašava da je pobjeda protiv Metalca u prošlom kolu dala ekipi ''vjetar u leđa'' i veliki motiv za Partizan.

- Partizan je mlada i talentovana ekipa potkovana iskustvom ispod koša, ali bez obzira na to mi idemo na pobjedu. Ključ uspjeha je jaka odbrana - rekao je Kesar.

Utakmica između Igokee i Partizana će biti odigrana sutra u 19 sati u SD ''Laktaši''.