LIFESTYLE

POTPUNA SLOBODA Vježbaju jogu goli, i muškarci i žene

Ponuda Bold & Naked studia u New Yorku

(Dž. Č.)

8.10.2015

Bold & Naked studio u New Yorku ima najnoviju ponudu - vježbanje joge bez ijedne krpice na sebi, muškarci i žene zajedno. Njihov moto je - "Postani slobodan. Budi Hrabar. Budi gol. Budi to što jesi." Zainteresirani za ovakav vid rješavanja od stresa odmah su se se pojavili, a da bi preduhitrili voajere, na svojoj internetskoj stranici su napisali kako savjetuju svima koji očekuju da će tamo gledati peep show, da kod njih ne gube vrijeme, prenolsi 24sata.hr.

Cijena je 25 dolara za 75 minuta vježbanja u grupi od više ljudi. U ponudi imaju jogu "jedan na jedan" samo s jednim članom i to naplaćuju 165 dolara, također  za 75 minuta vježbanja.

Napisali su: " Ne gubite vrijeme. Energija u prostoriji je vrlo jasna i članovi koji dolaze u Bold & Naked su vrlo fokusirani na proslavu svojih tijela putem joge. Nije nam problem zatražiti nekoga da napusti studio bude li se ponašao neprimjereno.".

Svrha ovakvog načina vježbanja joge za vlasnike studija i članove je osjećati se slobodno u svojoj koži i prihvatiti samopouzdanje koje dolazi s time. Inače, koncept vježbanja joge potpuno gol dolazi iz Indije gdje se na taj način oslobađaju svih materijalnih dobara ovoga svijeta kao i seksualne želje.

Prednosti ovakvog načina vježbanja su, kažu, oslobađanje negativnih emocija, saznanje kako razumjeti sam sebe, naučiti voljeti sebe i ljude oko sebe, podizati samopoštovanje, učenje vjerovati samome sebi i inspirirati druge.