VIJESTI

PREMAŠILI SMO 400.000 FANOVA "Avaz" učvrstio poziciju vodećeg medija u BiH i na Facebook-u!

Najposjećeniji infomativni portal u državi

Autor:Dž. Č.

8.10.2015

Facebook stranica "Avazovog" portala sinoć je srušila novi rekord i premašila granicu od 400.000 fanova. Na ovaj način "Dnevni avaz" je učvrstio svoju poziciju vodećeg medija i na društvenim mrežama, s obzirom da ima i do pet puta više fanova nego ostali informativni internet mediji u BiH.

Svakog dana službeni Facebook profil "Dnevnog avaza" prikupi hiljade komentara i do 5.000 lajkova na pojedinačne obavijesti. 

Osim objavljivanja vijesti, našim fanovima smo putem Facebooka omogućili i učešće u nagradnim igrama. Dosad smo podijelili brojne nagrade, ulaznice za predstave, koncerte, utakmice...Također, naši kreativni sadržaji privukli su brojne fanove, koji kroz komentare iz sata u sat razvijaju nove rasprave na našoj Facebook stranici.

Zahvaljujući i našim najaktivnijim čitateljima, kojih je prema Facebook-ovim podacima oko 70.000 hiljada, poveznice vijesti i tema koje podijelimo na Facebooku dnevno posjeti 650.000 ljudi. Svake sedmice registrujemo od tri do četiri hiljade novih Facebook obožavatelja, a ovaj broj raste prilikom podjele poveznica ekskluzivnih vijesti, koje svakodnevno pružamo našim čitaocima.

Facebook stranicu "Dnevnog avaza" možete pratiti OVDJE.

Inače, sa 2,8 miliona pojedinačnih posjetitelja mjesečno i više od 45 miliona učitavanja stranica (podaci Google analyticsa), "Avazov" portal je najposjećeniji bh. informativni portal i jedan od najčitanijih u regionu. Naš raznovrsni sadržaj čita se u Sarajevu, Banjoj Luci, Zagrebu, Beču, Njemačkoj, SAD, Švedskoj, Brazilu, Australiji...a, iz dana u dan povećava se broj onih koji na Facebook-u i Google-u ukucavaju avaz.ba.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju!