NOGOMET

ZENICA Nogometaši BiH posjetili humanitarnu izložbu svojih portreta

Nogometom i umjetnošću za djecu

D. Pa.

7.10.2015

Kako je "Avazov" portal već pisao, u Zenici je postavljena humanitarna izložba portreta Zmajeva Bosne i Hercegovine kao podrška projektu "Roditeljska kuća u Sarajevu" za roditelje čija su djeca oboljela od karcinoma.

Tako su danas izložbu portreta autora Samira Hažbića i Adina Hebiba sa preko 50 fotografija Zmajeva posjetili predstavnici Nogometnog saveza BiH i naši nogometaši zajedno sa stručnim štabom, koji su pozvali sve građane da podrže ovaj humanitarni projekat.

Izložba portreta koji su na prodaju trajat će do nedjelje, a zainteresovani sve informacije mogu dobiti kod osoblja hotela Dubrovnik gdje je i postavljena izložba.
Svi posjetioci moći će uživati ali i kupiti neki od preko 50 portreta Zmajeva poput Zahirovića, Hadžića, Begovića, Džeke, Pjanića, Zahirovića, Baždarevića, Mujdže, Bešića, Nadarevića, Prcića, Sušića, Papca, Kolašinca, Ibričića, Barbareza i drugih.

Nakon što se završi kompletna akcija javnosti će biti predstavljen ostvareni prihod od portreta, a potom će sredstva biti uplaćena na račun nosioca aktivnosti gradnje.