LIFESTYLE

NEVJERA I LAŽI Da li treba hodati sa dečkom za kojeg znaš da je varao?

Ukoliko se plašiš da pokloniš srce ženskarošu

Mi. K.

5.10.2015

Jednom varalica - uvijek varalica. Vrijedi li ovo pravilo u svakom slučaju? Više manje. Ako si i ti jedna od onih čiju je pažnju pomutio dečko za kojeg znaš da ima dugu historiju u varanju djevojaka pročitaj ovaj tekst.

Sigurno se mučiš s time treba li mu dati svoje srce ili ne? Možda ti naše riječi pomognu.

1. Povjerenje je komplicirana stvar

- S njim nikad nećeš znati laže li ti kad kaže da se ide naći s frendovima. Možda laže? A možda i ne? Na ovo moraš biti spremna ako odlučiš biti s ovim tipom. Povjerenje se dugo gradi, a lako izgubi, zapamti to!

2. Ljubomora

- Baš zato što znaš kakav je bio prije, bit ćeš ljubomorna na sve njegove ženske frendice na fejsu i uživo jer nikad nećeš znati jesu li one zbilja samo frendice. Svakodnevna ljubomora velik je teret za nositi sa sobom, nadamo se da si tog svjesna.

3. Provjeravanje

- Zbog nedostatka povjerenja i ljubomore možda ćeš se uhvatiti kako radiš stvari koje ne bi nikad radila: čitaš mu poruke na Viberu, kopaš po fejsbuk profilu... Nakon toga osjećat ćeš se grozno, a zamisli tek da stvarno i saznaš nešto zbog čega bi morala ozbiljno porazgovarati s njim. Užas.

4. Možda i tebe prevari

- Ne kaže se uzalud. ako je jednom, opet će. Možda izigra i tebe a vjeruj nam prevara boli više od ičeg. To ti ne treba! Postoji hrpa dobrih i dragih momaka koji će te nositi kao kap vode na dlanu!